Keisinger ház

More
12 years 10 months ago #4527 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"AZT A K*RVA!" kiált föl Otto meglepetésében.

-"B@szki! Pedig direkt egy igen ritka izét néztem ki, mert gondoltam, biztosan örülni fog neki, erre tessék! Miért pont velem történik mindig az összes ilyen marhaság? Így próbáljak kedves lenni... Pedig nem is valami olcsó sz@r csomagküld?t választottam, mert a múltkor fagyasztva hozták a virágot... Azzal mondjuk még nem is volt gond, annál frissebb nem is lehetett volna, de amikor kibontottuk a csomagot, körömnyi darabokra esett az egész. Komolyan mondom, legközelebb magam megyek el érte szuborbitális járattal!" bosszankodik Otto.

-"Tényleg, ha fater járt már erre, akkor remélem átaludtam a seggberúgást amit kiosztana ilyen esetben. Ezt tuti zabálni fogja a média. Szerintem kimondottan örülnek ha besározhatják a családom valami eget ver? marhasággal. Estére száz, hogy benne leszünk a hírekben. Nem gond, mert az öreg Enlai-t is kimondottan szeretik."

-"Azt mondod, azonosulni? B@ssza meg! Egyszer akad ilyen lehet?ségem és azt is átalszom! Remélem az öreg nem nyírta ki teljesen azt az izét."

-"Azumi... Tényleg, majd miatta is be kell hívnom a kórházba. Ha majd jobban lesz, be kell menjek hozzá, de fölébreszteni se akarom. Ha rendbe hozták akkor meg most tuti csak fölverném és még Erikával se tudom, hogy mi van. Meg egyébként is venni akarok valami ajándékot Azuminak. Tényleg, majd gyere már be velem, hátha szerencsét hozol és nem egy kézigránátot sóznak rám, vagy mondjuk valami húsev?t ezúttal rendes virág helyett. Gondolom te is vennél valamit majd Erikának."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #4529 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Hát ritkának ritka volt, az tuti. Az öreg azt mondta, baromi kevesen képesek hozzáférni. Mindegy, azért reméljük jól jövünk ki bel?le. Az öreg nem nyírta ki, a gumója még megvan. De szerintem nem fogod megkapni. Elrakta, tuti, hogy amint itt végez, viszi haza. De most mással is foglalkozhatnál, mint azzal a csekmettel.

- A vásárlás jó ötlet, délután megejtjük. De most irány a lányokhoz.

Ezzel megyek is kifelé, át a saját szobámba, megnézni, hogy Erika jól van-e. Mostanra valószín?leg ? is kapott a löttyb?l és a varázslatból.

More
12 years 10 months ago #4531 by Nyarlathotep
-"Tudod, mi az a hipertípus transzmigráció? Nem, nem tudod. Mondjuk úgy, hogy valaki képes lesz arra, hogy elhagyja a testét. Nem asztrálisan projektál, azaz átmozgatja magát az asztrális síkra, hanem mondjuk testet cserél, vagy beleköltözik egy tetsz?leges tárgyba, mint mondjuk egy gólembe vagy homonkuluszba a szellemek. Erre a szellemek képesek ugyan, de van egy pár dolog ami arra enged következtetni, hogy nem csak. Ott van mondjuk a hamvadó rózsa. Ha h?t kap, akkor újraéled a hamvaiból, mint a f?nix. Viszont ugyanaz lesz a rózsa, mint mondjuk amib?l kiindultunk? Tovább megyek. Mi történne akkor ha mondjuk hamvadó egér volna az a gömb? Ugyanaz az egér volna, vagy valami beköltözne egy üres testbe? Vagy ezt a növényt megszállta valami, ami nem tudja elhagyni azt, de mivel szellem, lelkekhez kell jutnia, és életer?höz és ezt úgy próbálja megoldani, hogy elkábítja az értelmes lényeket és fizikailag is elfogyasztja? Amikor a szellemek megeszik egymást, el?ször hasonulnak a másikhoz, az er?sebb viszont kés?bb elnyomja a gyengébb tulajdonságait. Érted már? Mágusok generációi keresték ezt és keresik ma is. A Negyedik Világ nem tudta megfejteni, mert mire eljutottak odáig jött az Ötödik, mágiamentes világ. Érdekes, nem? Erikát err?l megkérdezheted majd a virág kapcsán nyugodtan." magyarázza Otto amíg eljuttok a szobádig.

-"Ez melyik?tök volt?" kérdezi Erika a halántékát masszírozva, amikor beléptek. "Nem tudom mi volt ez, de kerítsetek valamit a fejfájásomra, legyetek szívesek, mert ha ez tovább marad, meg fogok ?rülni... El tudod képzelni, mekkorát néztem, amikor megláttam Enlai mestert? Biztos, valami ?rültséget álmodhattam, mert azt hittem, hogy te változtál azzá a szörny? fickóvá mellettem..." fordul feléd Erika.

-"Az a gusztustalan f?zet meg..." fintorodik el.
-"A lóhúgy-záptojás teára gondolsz?"
-"Fúj, Otto, muszáj volt ezt közölni?! Eddig se voltam túl jól."
-"Nyugi, csak én neveztem el így. Tudod, az íze, meg a szaga miatt."
-"Te miket iszol, amikor nem vagyok ott, hogy figyeljek rád?"
-"Mindenféle sz@rt, de ilyet azért nem. Pedig az biztos, hogy ha ilyet innék, ki is józanítana, meg másnapos se lennék."
-"Most, hogy már fölkeltem, elmondanátok, hogy itt mi történt?"
-"Majd Travis elmondja, én addig megnézem, hogy mi lett Kathyvel, aztán meg fölhívom a St. Mary-t, hogy Azumi fölébredt-e már."
-"Te jó ég!" próbál Erika fölkelni, de vissza is huppan az ágyba.
-"Otto, nem hoznál egy pohár vizet, ha már itt vagy? Olyan szomjas vagyok, mintha egy hónapja nem ittam volna."
-"De, mindjárt. Különben össze is vág a dolog. Másnapos is a vízhiánytól lesz az ember. Gyakorlatilag most akkor kiszáradtál. Azt mondjuk nem tudom, hogy miért, de most nem is érdekel."
-"Basszus! Látod, ezért nem iszom." válaszol Erika Ottonak, amíg az elszalad vízért.

-"Bocs, de olyan gyenge vagyok, mint a harmat... Meg nem is így akartam ébredni... Tényleg, mi történt Azumival? Egyáltalán mit csinált ez az ?rült?" biccent az ajtó felé. "Mert biztos, hogy ? csinálta, ha ennyire tudja, hogy mi a bajom..."

Csapat riadó!

More
12 years 10 months ago #4532 by danka90
- Pihenj egy kicsit, addig elmondom mi volt. Utána keresünk neked valamit, aminek jobb az íze, mint a f?zetnek.
- Nem, ebben most kivételesen nincs benne Otto keze. Emlékszel a virágra, amit felvittem Azumi szobájába? Az volt vele a gond, hogy nem azt a virágot küldte a posta, amit Otto rendelt. Mert hogy Otto is rendelt, csak nem ezt. Ezt Enlai mester kérte, csak összekeverték. Így kaptunk egy halálfejes orchideát, amir?l nem tudom, hogy ismered-e, gondolom biztos hallottál már róla, elég visszataszító egy gaz. Az illatával elaltat mindenkit, aki sokáig tartózkodik a közelében, majd szépen elkezdi felfalni az alvó áldozatokat. Ne aggódj, Azumi rendbe fog jönni. Szerencsére az öreg idejében érkezett. Engem valamiért nem altatott el, állítólag mert nem tudott velem azonosulni, de szerintem azért az alvásszabályozó beültetésemnek is sok köze lehet a dologhoz. A lényeg, hogy a kapucseng?re ébredtem, az ajtó el?tt pedig Enlai mester állt és kérte vissza a virágját, ami addigra már belemászott Azumiba. ?t kiszabadítottuk sikeresen, de azért ki kellett hívni a ment?t, lett egy csúnya vágás a karján. Viszont a ment?sök után érkezett a rend?rség is, gondolom a múltkori óta nem bírták megállni, hogy az egész kommandót idezavarják. De nem volt velük semmi gáz. Közben befutott a professzor és a média egyaránt. Ja err?l jut eszembe, a professzor majd beszélni akar velem, de gondolom majd úgyis összefutok vele a kórházban, mert Azumi állítólag már látogatható, úgyhogy be kellene majd menni hozzá.

- Úgyhogy mikor a nagy h?hó elült, akkor tudtunk csak Enlai mesterrel nekiállni a felébresztéseteknek. El kellett mennem a boltjába különféle cuccokért, ahol majdnem rám szabadult a kaszás, de ez egy külön történet, most nem fontos. A lényeg, hogy sikerült elkészíteni a f?zetet, ti jól vagytok és Azumi is ki fog kerülni a kórházból. A szállítmányozási cég meg nagyon benézi, ha ezt a kis hibát megszell?ztetem róluk a Mátrixban.

More
12 years 10 months ago #4533 by Nyarlathotep
-"Kösz, de inkább megmaradok a víznél. Basszus, mintha nem is tudom... a tengeren lennék... Még mindig szédelgek ett?l a vacaktól."

-"Nem sokat hallottam arról a halálfejes izér?l. Ha hallottam volna, akkor fölismerem és még azel?tt kihajítom, miel?tt bajt csinál, de így nagyon szörny?nek t?nik. Ugye a rend?rök elvitték azt a vacakot innen?"

-"Ha a bácsikám beszélni akar veled, akkor szerintem velünk is. Addigra valahogy rendbe kellene jönnöm. Nem tudom mi van ebben a vacakban, de vagy allergiás vagyok rá, vagy nem tudom..."

-"Vagy csak szimplán érzékeny, mert még nem találkoztál eddig vele?" kérdezi Otto, egy pohár vízzel a kezében.
-"Tényleg, Otto, ha már itt vagy, nem tudnál kisegíteni egy méregtelenít? varázslattal? Nekem most nem menne. Alig tudok koncentrálni..."
-"Most, hogy mondod... Nem tudom, hogy használna-e, de ártani biztos nem árt. Bár szerintem az öreg f?zete pont erre volt való, de nem tudom, nem láttam, hogy hogyan készült, meg egyébként se tudtam volna, a kínai technikákhoz nem értek. Na mindegy, itt megy." mondja Otto, majd elhadar valamiféle kisebb rituálét valami érthetetlen nyelven. Nem tudod mi az, az viszont biztos, hogy hallottad már ezt a nyelvet.

-"Na? Segített?"
-"Nem sokat. Még mindig eléggé lüktet a fejem. Igazad volt azzal a kiszáradással. Viszont még jó, hogy aszpirint nem vettem be. Vagy az a szörny? f?zet, vagy ez pucolta volna ki bel?lem." kortyol bele a vízbe Erika.
-"Tényleg, van valami hír Azumival kapcsolatban?"
-"Na ez a másik. Ha látogatni akarjuk, akkor utol kellene érni. Apu rendbe hozta. Most ha jól tudom dolgozik. Mindenesetre a holnapot le kellene tisztázni neki. Majd megpróbálom elintézni, hogy apu elnapolja a teszteteket."
-"Igen, erre én is gondoltam, mert a mai nap szerintem nekem is kimarad. Holnap viszont készülni kellene, mert különben csak annyit érünk el, hogy hiába szenvedtünk a matekkal idáig." mondja Erika, amiben igaza is van.
-"Amúgy is beszélni kellene vele, mert amúgy semmi nem fog történni a virág ügyben. Ezen az oldalon egyébként a Cartwright Cartage and Deliveries, a másik oldalon meg valami Minh-Pao Exports a felel?s. Mindjárt összeszedem a papírokat, de el?tte ránézek Kathyre is, mert ha jól hallottam nincs túl jól ? sem. Szerencsére a vénség már elhúzott, úgyhogy nyugodtan nyalogathatjuk a sebeinket. Én se vagyok amúgy a toppon, csak én már hozzászoktam."
-"Büszke is vagy rá?"
-"És te arra, hogy hisztis vagy?" kérdez vissza Otto.

-"Tényleg, Travis, most kaptam vagy hat jelentkezési lapot. Hat kínai leányzó akar ide jelentkezni. Azt ugye tudod, hogy ide csak barátok jöhetnek? Szóval ha ismered ?ket akkor én beengedem ?ket ha Erika is azt mondja hogy jöhetnek, bár szerintem nemet fog mondani, f?leg most. Mindenesetre azt írták a kapcsolat rovatba, hogy a csapatuk tagja vagy, amit kétlek. Eddig nem is láttam ?ket körülötted, de még a Mátrixban sem."

Csapat riadó!

More
12 years 10 months ago #4534 by danka90
- Nem, a virág maradékait az öreg rejtegeti az ingujjában. Gondolom még nem mondott le róla...
- Azumi dolgozik? Értem én, hogy a prof rendbehozta és most minden oké, de nem tudott volna kivenni egy szabadnapot a történtek miatt? Én biztos azt tettem volna.
- Úú, basszus az a csapat kínai lány. Végülis havernak nem haverok, még csak nem is ismerem ?ket igazán. Annyi történt, hogy mikor mentem a f?zet hozzávalóiért, megállítottak a bolt bejárata el?tt és mondták, hogy nem kéne bemenni, mert az öreg a kaszást láncolta oda. Persze felolvassák az ellenvarázst, ha segítek nekik átvinni egy pályát valami kézi játékgépen. Mondtam, hogy sietek, meg minden, dehát mit tehettem volna, játszottam egyet. A pálya meg is lett, ekkor az egyik kiscsaj elolvasta azt a kínai humbugot, így habár éreztem a hideget, meg hogy tényleg van ott valami, mégis be tudtunk menni és összekapkodni a hozzávalókat. Viszont kifelé még mindig nem tudtam bepattanni a kocsimba és hazarohanni, mert mint kiderült, annyira akartam sietni és gondolom pörgött bennem az adrenalin is a történtek miatt, hogy megdöntöttem az aktuális világrekordot. Bár nem egy túl régi játék, szóval gondolom a nálam jobbak még nem tudtak vele sokat foglalkozni, de ott volt egy csomó riporter, akik az ilyesféle hírekkel foglalkoznak és addig nem akartak elengedni, míg nem válaszoltam a kérdéseikre. Így nyilatkozta az egyik csaj, hogy csapattag vagyok, meg kerültem rá valamilyen fényképre is. Persze jól esett, meg minden, de nem igazán foglalkoztam az egésszel, siettem haza. Tulajdonképpen egyik?jükkel sem váltottam 3 mondatnál többet, s?t aki segített összekapkodni a cuccokat a boltban az öreg listája alapján, még angolul sem igazán tud, vele annyit sem. Szerintem a geek, játékos társaságom meglesz majd az egyetemen, ha ilyesmire vágynék, most szerintem sincs szükségünk hat viháncoló kínai kiscsajra, mikor fontos lenne egy kis nyugi itthon. Tulajdonképpen segítettek bejutni a boltba, aminek az akadályáról az öreg persze elfelejtett tájékoztatni, én pedig viszonzásul segítettem megoldani, amit ?k szerettek volna. Persze a felvételbe nem akarok beleszólni, csak elmondtam, hogy én hogy állok ezzel a dologgal.

Time to create page: 0.587 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.